A legerősebb bizonyíték: íme az egészséges párkapcsolat 10 jele





Ami az elköteleződést illeti, az ember jellemzően a negatív jelekre figyel fel, főleg a kapcsolat korai szakaszában. Pedig egyértelmű, amikor a jó partner mellett vagy!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.23.
kötelék

Gondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amelyek arra utalnak, hogy a választottad tényleg az a személy, akivel együtt kell lenned? Ő lenne az, akivel boldog és kielégítő kapcsolatot építhetsz? Vannak jelei, hogy meglelted a nagy Őt… Lássuk, az alábbiakból hányat tudsz kipipálni!

Már a kapcsolat elején figyelni kell a jelekre, de nem csak a negatívakra! Fotó: Shutterstock

Biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő személy oldalán kötöttél ki, ha megérti vagy legalábbis próbál rájönni, hogy mikor min mész keresztül. Ne engedd el azt, aki kitart melletted és segíteni próbál! Akkor sincs okod aggodalomra, ha a választottadnak bármiről is beszélsz, nyitott fülekkel és elmével fogadja a hallottakat. Ideális esetben azt is megoszthatod vele, ha zavar valami, nem fog ítélkezni.

Ugye nem játszadozik veled?

Amennyiben betartja az ígéreteit és nem próbálja elsunnyogni azokat, akkor ő is téged akar. Akkor hív, amikor megígérte, a randin pedig időben megjelenik, ez így korrekt. A megfelelő személlyel nem kell azon töprengened, hogy mi folyik itt vagy hol tartasz a kapcsolatban. Az ideális társ segít abban, hogy kiteljesedj és jobb emberré válj. Emellett persze azon is dolgozik, hogy méltó legyen számodra. Mégis úgy érzed, hogy egy kis időre van szükséged? Partneredet ez sem kellene, hogy zavarja, a személyes tér fontosságát nem szabad alábecsülni.

Fontos a beismerés!

Mindenki követ el hibákat, még a viták is részei egy kapcsolatnak. Az igazit az különbözteti meg a többiektől, hogy képes bocsánatot kérni és változtatni, ha szükséges. Talán meglepő, de a csend is számít: lakmuszpapírként szolgálhat annak megítélésében, hogy egészséges kapcsolatban élsz-e vagy sem. Amikor a megfelelő emberbe zúgsz bele, akkor a kapcsolat időnkénti csendjében is jól érzed magad, a másik puszta jelenléte megnyugtat.

A szenvedély jó esetben nem csak a hálószobában mutatkozik meg. Ha van bármi – például az olvasás, főzés, sportolás –, amiért kiszemelted odáig van, akkor fejleszteni akarja magát, és ezt a motivációt könnyen át tudja ültetni a kapcsolatba is.

Nem csak az ismerősökkel, rokonokkal kell tisztelettel bánni. Az igazi társ kedves és tisztelettudó azokkal is, akik képzetlenebbek vagy kevésbé tehetősek nála. A türelem és egészséges hozzáállás elengedhetetlen. Ugyanilyen fontos, hogy szerelmed kedvelje a barátaidat és a családtagjaidat. Sokan nem érzik szükségét annak, hogy jó kapcsolatot ápoljanak partnerük hozzátartozóival, és ez bizony árulkodik a jellemükről. Akkor van nyert ügyed, ha nemcsak az emberekkel, de az állatokkal is törődik!





Ezeket olvastad már?
Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás